Tentamen

Het tentamen vindt plaats op donderdag 21 juni 2012 in zaal 412 van 10.00 tot 13.00 uur. Komt allen!

Huiswerk

De opgaven van de eerste serie zijn hier te downloaden. Uiterlijk 9 maart 2012 inleveren in LaTeX!

De opgaven van de tweede serie zijn hier te downloaden. Uiterlijk 30 maart 2012 inleveren in LaTeX! Eventuele tekeningen mogen met de hand, alhoewel dit ook heel erg mooi met GeoGebra te doen is! Als experiment heb ik de Pappos-configuratie in een dynamische website geplaatst. Je kunt het natuurlijk ook zelf in GeoGebra maken.

De opgaven van de derde serie zijn hier te downloaden. Uiterlijk 3 mei 2012 inleveren in LaTeX!

De opgaven van de vierde serie zijn hier te downloaden. Uiterlijk 7 juni 2012 inleveren in LaTeX!

Projectieve Meetkunde

Ivm problemen met Blackboard is vanaf hier het dictaat te downloaden en wordt (voorlopig) hier de informatie gegeven voor de studenten (huiswerk, assistent e.d.).

Het Dictaat

Het dictaat bestaat uit twee delen (door M.Lübke en mijzelf). Er wordt nog aan gewerkt om ze samen te voegen, maar het eerste deel is alvast vanaf hier te downloaden. Op college en hier zal bekend worden gemaakt wanneer het dictaat volledig is (met name het bewijs van de hoofdstelling van de projectieve meetkunde moet er nog in worden uitgewerkt).

De assistent

De assistent is Johan Commelin (jcommeli MONKEYTAIL math.leidenuniv.nl). Hij zal een zo gunstig mogelijk uur prikken voor vragen over de stof en huiswerk. Hiertoe is het gewenst zsm hem even te mailen met informatie over wanneer dat jou goed zou uitkomen. Mochten er vragen zijn over de stof e.d. kan je natuurlijk altijd even mailen naar Johan voor een afspraak.

Deelnemers

Voor onze administratie is het gewenst een lijst te hebben van deelnemers aan het vak. Het was de bedoeling dat men zich in kon schrijven voor BB, maar daar gaat iets niet goed. Laat me even weten (per mail of op college) dat je het vak wil volgen. Lijst met deelnemers (tot nu toe bekend):