Den Haag, 4 december 2007


Majesteit


Ik moet het helaas opgeven. Ik kan niet meer vechten, ik ben uitgeput. Ik vecht nu al meer dan 40 jaar tegen dit volk en hun haat die ze kunnen botvieren dankzij het rechtsysteem in uw land. Zoals het Europese Hof ook zei “onschuldige mensen hebben geen schijn van kans in dit land met dit rechtsysteem”. Ik accepteer het bevel dat ik moet worden gedood om de waarheid te verdoezelen. Ik ga sterven met pijn in mijn hart. Wilt u alstublieft tegen mijn babytje zeggen dat haar mama alles heeft gedaan om haar te redden maar dat de overweldigende haat van de machthebbers en dit volk niet te stoppen zijn ook niet door haar fantastische sterke mama. Ik weet dat mijn baby uiteindelijk ook zal sterven want dit gaat al generatie op generatie zo door. Wilt u of uw zoon alstublieft proberen haar leven te redden. Zorg ervoor dat ze dit land en dit volk op tijd kan ontvluchten.


Zeg haar dat haar mama zielsveel van haar heeft gehouden die paar daagjes dat ik haar heb mogen kennen zoveel jaren geleden nu.


Zeg haar dat al het bewijs materiaal voor haar is bewaard. Het is in handen van mensen die zullen zorgen dat ze dit uiteindelijk in haar bezit krijgt. Justitie, de rechters, de politie en de overheid kunnen hier niet bij komen, het is veilig in het buitenland en in handen van mensen die ook slachtoffer zijn van dit volk en nooit zullen meewerken dit bewijs materiaal ter vernietiging aan te bieden aan politie, justitie, de rechters en de overheid.

Alle foto’s, audio- en videobanden, documenten alles is in veiligheid, voor haar, voor later zodat ze zal zien en weten wie haar moeder was en wat er is gebeurd. Alle namen zijn bekend en wat ze hebben gedaan, allemaal voor haar bewaard. Ze mag zelf weten wat ze er mee doet... de Nederlandse staat aanklagen, die film uitbrengen en over de hele wereld uitzenden, de daders zelf pakken, vermoorden of laten vermoorden. Ik laat het aan haar over wat ze met de waarheid gaat doen en de moord op haar oma, haar mama en haarzelf en haar broertje of zusje, de foetus die ik vorige maand verloor. Ik zou haar “brusje” Carmen Felicia hebben genoemd of Justin Lamar want Julian leek zo op Julia.


Indianen wisten het, als je de ouder doodt, moet je ook het kind doden want die nemen altijd wraak jaren later. Dat is de fout geweest van dit volk. De mama’s vermoorden en de baby’s kado geven aan de Nederlanders. Dat is dom.


Ik heb gister en vandaag van de kantonrechter gehoord dat ze niets anders kunnen dan mij veroordelen. De rechter vindt wel dat ik juridische hulp moet hebben maar zoals u weet is dat verboden door de Raad voor de Rechtspraak en zijn de advocaten onder druk gezet mij niet te helpen en heeft het OM het nieuwe onderzoek van het strafhof geblokkeerd evenals het strafrechterlijk onderzoek van de vice-president naar de Raad van de Kinderbescherming en de daders vlak na de ontvoering. Ik wachtte op een advocaat die ik zou krijgen via het Europese Hof.

Vrijspraak is niet mogelijk in dit land want dan zouden de rechters toe moeten geven wat ze hebben gedaan. En zoals de rechters zeiden “wij mogen en kunnen alles doen en laten wat wij willen, wij hebben alle macht niemand kan ons iets maken”. Ik word nu op straat gezet en alles is afgepakt weer. Ik heb “gekozen” voor versterving door honger, dorst en kou.


Het Europese Hof is op de hoogte. Ik kreeg van de week een brief dat ze zsm de zaak zouden gaan behandelen. Dat is over ongeveer een jaar denk ik. Ze weten dat ik dan niet meer in leven ben en ze wilden een forward adres hebben. Ik heb uw kantoor daarvoor opgegeven. Ik ben door mijn ontvoering door de Raad van de Kinderbescherming als baby alleen op de wereld en ik weet niet wie ik anders op moet geven die te vertrouwen is.


Wilt u overal kopieën van maken, als u iets opstuurt naar de overheid, politie, justitie en de rechters. De wet in uw land zegt dat alles moet worden vernietigd als ze 18 jaar oud is om de daders te beschermen. Dat hebben ze dus ook met mijn dossiers gedaan toen ik 18 jaar werd. En dat zeggen de rechters dus nu ook, dat, om de daders te beschermen, ik de dossiers niet mag inzien. De wet zegt dat alle baby’s die zijn ontvoerd de Staat daarvoor wel mogen aanklagen maar dan wel zonder bewijs materiaal. Dat is zogenaamde “classified information”. Iedereen wil mij wel de dossiers geven maar, of ik krijg een brief later dat hun dat is verboden of ik hoor nooit meer iets van ze, of als ik de dossiers wel in handen krijg worden ze daarna alsnog vernietigd, als ik ze aan de rechters overhandig. De advocaten hebben me laten weten dat alle dossiers verdwenen zijn.


Het Europese Hof wil ook alle volgende beslissingen hebben van de rechters in dit land in deze zaak. Kunt u dat aan ze opsturen alstublieft want ik heb geen adres meer en heb niet lang meer te leven.


Dank u wel voor uw hulp, namens Megan Julia Lynn.


José Booij