home | webmaster | inloggen | english version

Ben jij eerstejaars of en ben je op zoek naar een leuke groep mensen met dezelfde interesses als jij? En wil je je graag meer verdiepen in je studie, maar ook verbreden? Of heb je juist zin om af en toe iets heel anders te doen dat niets met je studie te maken heeft, zoals een borrel of een feestje? Of ben je een masterstudent en op zoek naar een goedkope en makkelijke manier om aan boeken te komen? Of naar een plek om af en toe een gratis kopje koffie te scoren tussen de colleges door?

De Leidsche Flesch is de studievereniging voor Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde & Informatica in Leiden. De doelen van de vereniging zijn voornamelijk het stimuleren van het contact tussen de leden en de wetenschap en het stimuleren van contact tussen de leden onderling, zodat we echt een meerwaarde kunnen vormen voor je studie. Deze dingen maken wij mogelijk door het organiseren van een breed scala aan activiteiten; van (lunch)lezingen, excursies en reizen tot feesten, game-avonden en pubquizzen en, niet te vergeten, het eerstejaarsweekend. Bovendien besteden we aandacht aan het leven na je studie, door middel van onder andere bedrijfslezingen en inhousedagen. Ten slotte bieden we twee dingen waar je dagelijks plezier aan beleeft: er is elke dag gratis koffie en thee in onze verenigingskamer voor de leden en twee keer per jaar organiseren wij de boekenactie: al onze leden kunnen tegen een zeer voordelige prijs op een gemakkelijke manier hun boeken bestellen. Kom vooral eens langs de Flesschekamer (zaal 301 van het Snellius) of stuur ons een mailtje: bestuur@deleidscheflesch.nl voor meer informatie of om lid te worden!

Een lidmaatschap kost eenmalig slechts 35 euro voor bachelorstudenten en 5 euro voor masterstudenten. Dit haal je er tijdens de eerste boekenactie al ruim uit!